Complex Hotelier Club Mediterraneo

(3 stele)

Descriere:

Deschis în iulie 2007, Clubul de Vacanţă MEDITERRANEO 4 stele din statiunea Neptun îşi propune să diversifice şi să îmbunătăţească calitatea serviciilor turistice în staţiune. Stilul arhitectural modern, designul interior rafinat, spaţiul generos, precum şi dotările specifice categoriei de 4 stele, transformă acest club într-o zona ideală. Amplasat în mijlocul pădurii şi la aproximativ 200m de malul Mării Negre, Clubul de Vacanţă MEDITERRANEO vă pune la dispoziţie cazare in camere duble (tip standard sau VIP). O vilă are 4 camere duble.

Facilitati si servicii:

- Vile cu camere duble si camere VIP - Restaurant Mediterraneo - Restaurant Farul, Restaurant Diro - deschise de sezon - Terase (300 locuri) - Loc de joaca pentru copii - Parcare cu paza


Dotari:

Distanta de plaja: sub 500m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt pe camera/zi si includ micul dejun bufet suedez. Ziua de cazare incepe la ora 16:00 si se termina la ora 12:00. Tarifele nu includ taxa de statiune Facilitati copii: Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun Copiii 7-11 ani beneficiaza de gratuitate la cazare dar achita 10 Lei pentru micul dejun Copiii 12-16 ani achita 110 Lei pe noapte (cazare si mic dejun) Nu se accepta animale de companie.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere