Complex Hotelier Coral Beach

(3 stele)

Descriere:

Complexul Coral Beach este situat la 1 km nord de statiunea Mamaia, dispunind de plaja privata,amenajata, cu umbrele si paturi.Apartamentele modern mobilate sint formate din doua dormitoare, living cu bucatarie / bar tip canadian, doua bai complet echipate, dintre care una cu cada si o terasa spatioasa, cu acces direct pe plaja. Suprafata totala a apartamentelor este de 77-80 mp.Apartamentele sunt dotate cu instalatie de aer conditionat, frigider, TV (cablu cu 52 programe), cafetiera, cana-fierbator, prajitor piine, plita electrica, cuptor cu microunde si gratar pe terasa. Fiecare apartament ofera 4 locuri (in cele doua dormitoare) + 2 locuri optional, canapelele din living fiind extensibile.

Facilitati si servicii:

Plaja privata, amenajata, cu umbrele si paturi.parcarea si paza sunt asigurate permanent. In complex functioneaza o piscina si o unitate de alimentatie, cu servicii independente, contra cost. Serviciile de curatenie sunt incluse.


Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Piscina: cu plata

Bar: Da

Gradina: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/apartament/noapte.Pentru sejur mai mare de 7 nopti se acorda reduceri. Capacitate cazare 4-max 6 persoane.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere