Complex Hotelier Parc

(4 stele)

Descriere:

Localizare: Renovat complet in 2010 hotelul este situat in sudul statiunii Mamaia, la 20 de metri de plaja ,la intrarea in statiune, in apropiere de Pavilionul Expozitional, de centrele de distractii Europa, Aqua Magic si Telegondola.Se ofera cazare in 153 camere duble si 13 apartamente dispuse pe 14 etaje .Hotelul dispune de lift. Toate camerele sunt dotate cu minibar, TV, aer conditionat, balcon, seif, uscator par, acces internet. Apartamentele sunt formate din doua camere (living si dormitor). Living-ul are in dotare o canapea extensibila pentru maxim 2 persoane. Dormitorul are pat matrimonial.

Facilitati si servicii:

Masa se serveste in restaurantul propriu de 190 de locuri. Micul dejun se serveste in salonul de mic dejun. Sala fitness, inchirieri jocuri distractive, inchirieri biciclete, Centrul de conferinta este format din 4 Sali de conferinta dotate cu aparatura audio-video, acces internet, aer conditionat.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: cu plata

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Facilitati copii: - Copiii 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. - Copiii 7-12 ani achita 10 Lei/zi micul dejun. TVA este inclusă în tarif, Micul dejun este inclus în tarif si se serveste in sistem bufet suedez, Taxa de stațiune NU este inclusă în tarif (5% din valoarea primei zile de cazare), parcare cu plata - 10 lei/zi Intervalul vârstelor între care pot fi cazați copiii și Paturi suplimentare: * Toţi copii sub 7 ani sunt cazaţi gratuit când sunt folosite paturile existente.. * Nu este spaţiu pentru pătuţuri în cameră. * Nu dispune de paturi suplimentare .

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere