Complex Hotelier Splendid

(4 stele)

Descriere:

Localizare:Hotel Splendid este situat in partea de nord a statiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, la 200m de mare.Hotel Splendid este cadrul perfect pentru relaxare si confort sau pentru business, tot timpul anului. Structura cazare:Hotel Splendid ofera oaspetilor 25 de camere duble, 6 camere twin si 2 apartamente cu un design modern si facilitati la standarde internationale.

Facilitati si servicii:

Dotari camere: - Televizor/cablu, minibar, internet, telefon national si international, uscatoare de par, instalatie de climatizare cu posibilitatea reglarii nivelului de confort din fiecare camera, balcon. - Apartamentele sunt formate din dormitor (pat matrimonial ) si living (canapea). Facilitati gratuite: - Pastrare valori (seif in camera si la receptie); - Internet wireless in intregul hotel (camere, spatii comune, sala de conferinte „Insignia” si terasa hotelului); - Parcare auto gratuita, in limita locurilor disponibile; - Fax in receptie si serviciu de multiplicare a documentelor; - Babycot si babychairs pentru copii de 0 - 2 ani, in functie de disponibilitate, cu solicitare in prealabil. Facilitati cu taxa: - Salon masaj; - Sauna; - Sala de conferinte Insignia, 50 locuri, sistem audio (boxe+microfoane-fix si wireless-), flipchart + consumabile, dvd player, video proiector, ecran proiectie; - Sala de sedinte 12 locuri + secretar, sistem audio (boxe+microfon wireless). In camera exista minibar, nu frigider. Minibarul nu este in masura sa pastreze alimente ale turistilor, ci doar produsele specifice minibarului. • Politica hotelului nu permite accesul cu animale de companie si fumatul, cu exceptia spatiilor special amenajate (balcon, terasa). • Alocarea camerelor se face in ziua de check-in, in functie de disponibilitate.Nu pot fi garantate optiuni ca :pozitia camerei(vedere la lac sau la bulevard),etajul,camere alaturate,pat suplimentar neconfirmat.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/ camera /zi, si includ mic-dejun pentru 2 adulti. Tariful pentru camera single este cel de dubla minus valoarea unui mic dejun, adica 25 lei. Patul suplimentar este de 50% din valoarea unui loc de cazare In apartament pot fi cazate maxim 3 persoane adulte si un copil sau 2 persoane adulte si 2 copii, a treia persoana adulta va achita in plus valoarea unui mic dejun, respectiv 25 lei/zi. Taxa de statiune este de 5% din tariful primei nopti de cazare. Se va achita de catre turist la receptie. Serviciile de masa sunt in valoare de 40 lei/pers/zi, demipensiune – carduri valorice sau 80 lei/pers/zi- carduri valorice, pensiune completa. Masa nu este inclusa in tarifele de cazare. Aceasta se bazeaza pe sistemul cardurilor valorice (carduri electronice), un sistem inovator, datorita caruia turistii dumneavoastra pot lua masa atat la restaurantul hotelului, cat si la Terasa “Casa Romaneasca” situata in zona 0 a statiunii Mamaia, pe faleza de la Cazino. Astfel vor avea la dispozitie o gama varianta de preparate din meniul restaurantului Splendid sau al terasei, putand alege orice doresc si sa serveasca cand doresc, in limita valorii inscrise pe cardul de masa, fara a fi limitati de o ora de servire a mesei. De asemenea, valoarea per zi este variabila, turistii putand sa valorifice intreaga valoare inscrisa pe card in prima zi, ultima zi, sau cat doresc acestia in fiecare zi, pana la epuizarea totala a valorii inscrise pe card. Daca suma aferenta serviciilor de masa nu este consumata integral, aceasta nu se returneaza sau preschimba in produse/bani. Facilitati copii: 1. Familiile cu 1 copil: copilul sub 12 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuite, precum si pat suplimentar gratuit daca se solicita. 2. Familiile cu 2 copii: cei 2 copii beneficiaza de mic dejun gratuit, patul suplimentar este taxat cu 50% din valoarea unui loc de cazare, daca se solicita. In cazul solicitarii unui pat suplimentar si a unui babycot (patut pentru copil sub 2 ani), se va achita doar patul suplimentar, babycotul se ofera gratuit. 3. Nu se acorda mai mult de un singur pat suplimentar pentru o camera. 4. Copiii cu varsta mai mare de 12 ani nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere