Hotel Allegro

(3 stele)

Descriere:

Localizare:Hotel Allegro,Eforie Nord este situat la 200 m de plaja si de Lacul Techirghiol. Structura cazare:Hotelul are o capacitate de 36 locuri de cazare, dispuse in 16 camere duble si 2 apartamente personalizate, dotate cu grup sanitar propriu ,mobilier modern,racitor,tv ,aer conditionat , internet

Facilitati si servicii:

Cu un design ultra-modern, restaurantul dispune de 60 locuri in interior si 120 pe terasa, unde puteti servi preparate traditionale romanesti si internationale. .Facilitati copii -primul copil 0-7.99 ani - beneficiaza de gratuitate (nu se asigura pat suplimentar) -8-14 ani - achita 50% din valoarea unui loc (pat suplimentar asigurat) -pat suplimentar - 50% din valoarea unui loc -al doilea copil achita 50% din valoarea unui loc (pat suplimentar asigurat).


Dotari:

Distanta de plaja: sub 500m

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/camera/noapte. Numarul de locuri in camera dubla este de maxim doua persoane adulte + doi copii pana la 14 ani. - in perioada 20.07-03.09.2012 pentru sejur de weekend (V,S,D) tarifele cresc cu 30 lei/zi camera.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere