Hotel Alpin

(4 stele)

Descriere:

Fie că doriți să petreceți un week-end la munte, un sejur in Poiana Brașov sau o vacanță la munte, Hotel Alpin vă pune la dispoziție cele mai moderne unități de cazare în Poiana Brasov. Hotel Alpin este unul dintre cele mai moderne hoteluri de 4 stele din Poiana Brașov, în care vă puteți răsfăța simțurile într-unul dintre cele mai moderne centre spa din România, pentru ca mai apoi să serviți delicioasele preparate din bucătăria franţuzească şi mediteraneană, însoţite de vinuri de înaltă calitate recomandate de un somelier, în cadrul Restaurantului A Propos. Înconjurat de un peisaj natural, Hotelul Alpin din staţiunea de schi Poiana Braşov oferă privelişti montane magnifice şi camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu.

Facilitati si servicii:

Apartament familie Spa & Health Aer conditionat Internet Plata cu card Parcare Telefon TV Baie cu vana Baie cu dus Frigider / Minibar Night Club Piscina interioara Jacuzzi Sauna Restaurant Sala de conferinta Room service Sala de fitness Seif Lift Fax / Photocopying


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de partie: 250m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in euro/camera/noapte.In weekend se achita suplimentar 10 euro/camera/noapte. Suplimente: • acces sauna, piscina si sala fitness: 6 euro / adult / zi si 3,5 euro / copil / zi. Tarifele nu includ: • taxa de statiune: 5%, din valoarea primei nopti de cazare.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere