Hotel Angely

(3 stele)

Descriere:

Localizare:Hotel Angely situat pe faleza nord a statiunii Eforie Nord, zona Steaua de Mare,se afla la 50 -100m de faleza . Structura de cazare: Ofera turistilor 29 de camere duble (matrimoniale sau twin) si 8 camere duble cu pat suplimentar (tripla)dotate cu internet ,uscator de par, balcon, aer conditionat, baie , minibar , telefon , TV

Facilitati si servicii:

Hotelul dispune de parcare pazita contra cost, spatiu de joaca amenajat pentru copii, terasa cu bar si piscina in curte, restaurant de 50 de persoane, sala de protocol, spatiu verde cu bancute pentru odihna, deconectare, terasa deasupra hotelului,fax, internet wireless, internet prin cablu, gradina/curte, room service, sala de mese, seif la receptie, bar, sala de conferinte.


Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: cu plata

Terasa: Da

Bar: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei pe camera /noapte, includ TVA si toate taxele locale. * Tarifele includ cazare si mic dejun * Check-in dupa ora 13, iar check-out pana la ora 11. Copiii pina in 7ani beneficiaza de mic dejun si cazare gratuita alaturi de parinti(fara pat suplimentar). Copii cu virsta intre 7si12ani au cazarea gratuita(fara pat suplimentar), dar platesc mic dejun Ptr. Suplimentare de loc se poate oferi pat pliant.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere