Hotel Arcadia Marina Regia Residence

(4 stele)

Descriere:

Arcadia Hotel este situat in Mamaia Nord, la numai 50 m de plaja, in cadrul Complexului Marina Regia Residence . Arcadia Hotel, primul Boutique-Hotel de pe litoralul romanesc al Marii Negre, reuseste sa imbine stilul francez sudic cu cel nord african, formand o combinatie spectaculoasa intre vechi si nou. Arcadia Hotel, din cadrul Marina Regia Residence, un loc administrat, securizat si supravegheat, ofera un standard ridicat de confort, siguranta si intimidate. Cu o capacitate de 24 de camere si 2 apartamente, Arcadia Hotel este unul din cele mai exclusiviste hoteluri din zona care pastreaza nealterat magnificul sarm istoric. Camerele sunt spatioase, fiind decorate in stil propriu, repartizate astfel: -4 camere Duble Standard cu vedere la mare -2 camere Duble Standard fara vedere la mare -6 camere Duble Deluxe fara vedere la mare -8 camere Duble Deluxe cu vedere la mare -2 camere Duble Deluxe Family -2 camere Duble Twin -1 apartament Marrakesh -1 apartament Provence Pozitionarea camerelor permite selectarea vederii spre mare sau spre lac. Apartamentele, denumite in functie de influentele predominante de design, au vedere spre mare.

Facilitati si servicii:

Arcadia Conference Room, cu o capacitate de 30 de locuri, este complet utilata cu toata aparatura necesara (videoproiector, ecran, flipchart, calculator, acces internet) realizarii de seminarii, training-uri, conferinte, intalniri de afaceri sau team building-uri. La dispozitia dumneavoastra stam si in ceea ce priveste amenajarea salii si a serviciilor complementare : - coffee- break-uri - lunch-break-uri - cine festive,etc. “Seriozitate, promptitudine si servicii de excelenta!” Colonial Club – Restaurant – Bar ofera un cadru elegant si rafinat, aici organizandu-se petreceri private, mese festive, aniversari, petreceri pentru copii , etc. Plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele, grupuri sanitare,beach-bar, loc de joaca pentru copii si teren de fotbal/volei pe plaja. Clientii hotelului vor beneficia de sezlong si umbrela gratuit (in baza unei rezervari prealabile si in limita locurilor disponibile ). Arcadia Bar - dispune de terasa proprie cu vedere la mare, ideala pentru savurarea bauturii preferate. Oaspetii mai beneficiaza de parcare gratuita(in limita locurilor disponibile) dar si de acces gratuit la internet. De asemenea, au acces gratuit la piscina exterioara, Infinity Pool din Arena Regia Hotel&Spa***** ce face parte din Marina Regia Residence.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in Euro/camera/noapte si includ cazare pentru 2 persoane, mic dejun, taxa de statiune, sezlong si umbrela pe plaja (in limita locurilor disponibile), 25% reducere la serviciile SPA din cadrul hotelului Arena. La rezervarile de minim 5 nopti nu se mai aplica suplimentul de weekend. In perioada 01.05-31.08 -se aplica supliment vedere la mare 10 euro/noapte 01.07-31.08 -se aplica supliment weekend(J,V,S) 20 euro/noapte

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere