Hotel Astoria

(3 stele)

Descriere:

Localizare: Hotelul Astoria se afla la cateva minute distanta de centrul statiunii Eforie Nord pe litoralul Marii Negre, intr-un parc natural de aproximativ 6000 mp,la 50 m de plaja. Dotari generale: restaurant, terasa, bar, pista bowling, 2 terenuri de tenis, braserie, parcare gratuita, 2 Sali de conferinte, salon de coafura si masaj, plaja amenajata (acces gratuit), parc. Dotari camere: camere duble cu baie, tv, minibar, telefon ; apartamente cu aer conditionat, baie, balcon cu vedere la mare, tv, minibar, telefon, living, dormitor. Nu se accepta animale de companie.

Facilitati si servicii:

Hotelul are trei etaje si este prevazut cu lifturi moderne, incalzire centrala, aer conditionat în spatiile publice si parcare auto,restaurant, terasa, bar, pista bowling, 2 terenuri de tenis, braserie, 2 Sali de conferinte, salon de coafura si masaj, plaja amenajata (acces gratuit), parc. Dotari camere: camere duble cu baie, tv, minibar, telefon ; apartamente cu aer conditionat, baie, balcon cu vedere la mare, tv, minibar, telefon, living, dormitor. Nu se accepta animale de companie.


Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Sala de jocuri: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt nete exprimate in RON , pe camera , pe noapte si includ mic dejun , TVA si taxa hoteliera.TARIFELE CU MIC DEJUN INCLUS SUNT VALABILE PENTRU REZERVARI DE MINIM 6 NOPTI.PENTRU REZERVARI 1-5 NOPTI TARIFELE SE MAJOREAZA CU 20 LEI/NOAPTE. Tarife speciale la cazare cu mic dejun pentru rezervarile cu demipensiune sau pensiune completa (suplimentul de demipensiune/pensiune completa se aplica separat). Supliment demipensiune (cina) – 45 RON/zi/persoana (fara bauturi) Supliment pensiune completa – 75 RON/zi/persoana (fara bauturi) Facilitati si conditii: a) al treilea adult in camera standard si apartament si al patrulea sau al cincilea in apartament beneficiaza de o reducere de 30% din tariful pe loc pe tipul de camera aferent. Copii: 0 – 12 ani: b) Pentru un copil gratuit in camera cu parintii fara pat suplimentar, se achita doar micul dejun 13 lei/zi c) Al doilea copil se taxeaza 50% dintr-un loc in camera (cu mic dejun inclus), se asigura pat suplimentar. Peste 12 ani – tarif intreg ( se considera adult ) d) In camera dubla cu un adult si unul sau doi copii , acestia beneficiaza de 50% reducere la tariful pe loc in camera dubla ( cu mic dejun, TVA si taxe locale incluse). e) Copiii pana in 12 ani platesc 50% suplimentul de demipensiune/pensiune completa.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere