Hotel Aurora

(2 stele)

Descriere:

Localizare: Situat la intrarea in Mamaia, la 25 de metri de plaja. Hotelul este renovat complet avand dotari de 3 stele : aer conditionat in fiecare camera, mobilier nou, tamplarie PVC cu geam termopan, mocheta, TV ( 52 programe), frigider;usile de acces in camere sunt dotate cu cartela cu chip; toate camerele au balcoane.

Facilitati si servicii:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati :Restaurant, bar de zi,Rampa de acces pentru persoanele cu handicap, Casa de schimb valutar,Parcare spatioasa,Loc de joaca pentru copii. Restaurantul Aurora, recent renovat, avand o capacitate de 600 de locuri, va pune la dispozitie o gama diversificata de specialitati gastronimice. Restaurantul este dotat cu climatizare, 4 ecrane TV cu plasma si sonorizare de exceptie.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarife servicii masa MD-13 lei,D-26 lei,C-26 lei,PC-65 lei/persoana/zi. Tarifele sunt pentru turismul organizat, cu sejur de minim 6 zile.Tarifele includ T.V.A.Taxa de statiune se va achita la receptia hotelului si reprezinta 4% din valoarea primei zile de cazare. Pentru copii (recomandam sa nu fie mai mult de 2 copii in camera cu parintii) pana la varsta de 12 ani se ofera gratuitate la cazare in camera cu parintii, , copii peste 12 ani care nu solicita pat suplimentar vor achita 25% din contravaloarea unui loc de cazare. Tariful pentru un pat suplimentar este de 50% din contravaloarea unui loc de cazare.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere