Hotel Bavaria Blu

(4 stele)

Descriere:

Localizare: Hotel Bavaria Blu este situat la intrarea in statiunea Mamaia, la 20m de plaja. Functionalitate: Permanenta. Dotari generale:parcare,piscina,sala de conferinte,teren de sport,terasa situata pe plaja. Hotelul pune la dispozitia turistilor 54 de garsoniere, 32 de camere duble si 36 de camere single. Spatiile specializate sunt dotate corespunzator pentru a raspunde anumitor functiuni sau sunt destinate unor anumite activitati: -Hol receptie foarte impunator, Coridoare etaj, Salon restaurant cu capacitate 100 locuri, Bar receptie, Spatii comerciale, Sala de conferinte cu capacitate 70 locuri, Piscina descoperita - acces gratuit pentru clientii hotelului, Parcare, Centrala termica proprie. Spatiile de circulatie cuprind: scari de acces, coridoare, lifturi silentioase, rampa pentru persoanele cu handicap.

Facilitati si servicii:

Aer conditionat, minibar frigorific, safe, radio TV, telefon - acces direct, posibilitate internet. Servicii gratuite: - Parcare, informatii turistice, trezirea turistilor la ora solicitata, intrarea la piscina, Internet Wireless. Servicii cu plata: - telefon, minibar, room-service, spalatorie


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: cu plata

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Teren de sport: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/camera/noapte si includ mic dejun in valoare de 28 Ron/pax/zi; nu este inclusa taxa de staiune de 5% din contravaloarea primei zile de cazare Facilitati copii: Copiii cu varsta pana la 4 ani beneficiaza de cazare gratuita si mic dejun. Copiii cu varsta intre 4-12 ani achita 50% din valoarea micului dejun, 50% din valoarea unui loc, daca solicita pat suplimentar. Copiii peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc pentru patul suplimentar si mic dejun integral. In perioadele 01.06-30.06.2011, 01.09.2011-15.09.2011, sunt valabile ofertele 4=5; 5=6 ( platesti 4 nopti si stai 5, platesti 5 nopti si stai6) , cu mentiunea ca pentru zilele cu gratuitate la cazare, se va achita contravaloarea micului dejun.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere