Hotel Caraiman

(2 stele)

Descriere:

Hotelul Caraiman** este situat ultracentral, in parcul Dimitrie Ghica, la 200 de metri de centrul statiunii. Atmosfera clasica si linistea va sunt oferite de cele 10 garsoniere, 46 de camere cu doua paturi si 15 camere cu pat matrimonial.Camerele, majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele dispun de: - televiziune prin cablu; - linie telefonica directa; - incalzire centrala; - acces la internet.

Facilitati si servicii:

Hotelul Caraiman, va pune la dispozitie: televiziune prin cablu, pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, bar de zi, terase de vara, coafura, rent-a-car, sali de conferinta si reuniuni. Cele doua saloane ale restaurantului hotelului Caraiman, cu o capacitate de 140 de locuri, reprezinta locul ideal pentru organizarea de evenimente: mese festive, banchete, petreceri, receptii. Salile de conferinta sunt echipate cu aparatura moderna: flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran, internet, copiator, scanner, telefon, fax.


Dotari:

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/camera/noapte si includ mic dejun. Nu sunt incluse taxa hoteliera: 5% din valoarea unei nopti de cazare; taxa de salvamont: 5 lei / persoana / sejur. Nota: taxele se achita la receptia hotelului, in momentul check-inului.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere