Hotel Cautis

(4 stele)

Descriere:

Unul din cele mai elegante hoteluri din Azuga, Hotelul Cautis este in orice anotimp destinatia ideala pentru turismul de afaceri si vacante, oferind o superba priveliste asupra partiilor de schi Sorica si Cazacu.Hotelul dispune de 70 de locuri in 35 de spatii de cazare punand la dispozitia turistilor camere duble, apartamente si camere VIP in urmatoarea structura :26 camere duble cu 2 paturi,8 apartamente,1 apartament VIP. Camerele sunt intime, foarte spatioase, mobilate modern si dotate la un standard ridicat cu: minibar, telefon cu acces international, TV cablu, conexiune Internet wireless, seif, termostat pentru controlul direct asupra temperaturii din camera, bai cu cada, balcon.

Facilitati si servicii:

Restaurantul are o capacitate de 130 locuri. Oaspetii pot alege din preparatele bucatariei romanesti si internationale. Atmosfera placuta, clipe de relaxare, muzica buna. Bauturi pentru toate gusturile vor fi servite la Bar. La terasa va deconectati in aer liber, in incantatoarea panorama a Muntilor Bucegi si Baiului. Servicii: room-service, parcare privata pazita, informatii diverse, pastrare valori, posibilitate de depozitare a materialelor sportive, asistenta permanenta prin serviciul de concierge de la Receptie. Accesul in Centrul SPA este gratuit pentru clientii cazati in hotel intre orele 09:00 - 19:00. Dupa orele 23:00, la cerere - PETRECERI DISCO LA PISCINA CU DJ.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de partie: 250m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tariful este exprimat in euro / camera / noapte si include mic dejun 8 EUR / persoana, taxa locala si TVA.In week-end se aplica supliment de 10 euro/camera/noapte( V-S)Tariful pentru pat suplimentar este 25 Euro/noapte. Clientii cazati in hotel beneficiaza de gratuitate pentru accesul in Centrul SPA (Piscina, Sauna, Jacuzzi) - orele 09:00 – 19:00. Alte gratuitati: parcare, Internet. Copiii cu varsta pana la 6 ani, cazati in aceeasi camera cu parintii, au gratuitate. Copiii cu varsta peste 6 ani, cazati in aceeasi camera cu parintii, achita micul dejun 8 EUR/zi. Achitarea se efectueaza in lei, la cursul BNR din ziua platii. Apartamentul are un dormitor cu pat matrimonial si living cu o canapea extensibila pentru 1 persoana. In living se poateinstala si un pat suplimentar. PROGRAM INSCRIERI TIMPURII: Pentru rezervarile efectuate si achitate integral cu minimum 30 de zile inainte de data sosirii, se aplica 10% reducere

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere