Hotel Central

(3 stele)

Descriere:

Localizare:Hotelul Central se afla la 50 m de plaja, pe partea opusa fiind lacul Siutghiol. Hotelul a fost complet modernizat astfel incat sa ofere un confort la standarde internationale. Cazarea se face in 119 camere duble si 3 apartamente dotate cu: aer conditionat, TV color cu televiziune prin cablu, frigider cu mini bar, telefon cu acces international, balcon, baie cu dus, apa calda program non-stop, incalzire. Forma, marimea si culoarea fiecarui element (parterul si etajul 2 – rosu, etajul 1 – alb, etajul 3 – verde), de la piesele de mobilier, amenajarile interioare, dotarile tehnico-sanitare pana la obiectele decorative, au fost astfel alese incat sa ofere clientilor sentimentul de relaxare si odihna.

Facilitati si servicii:

Hotelul dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 60 locuri, echipata cu flipchart, retroproiector, videoproiector, aer conditionat, TV-video. Restaurantul are cu o capacitate de 100 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa. Langa terasa restaurantului este amenajat un spatiu de joaca pentru copii. Hotelul are parcare si piscina proprie. Accesul si sezlongurile sunt oferite gratuit turistilor cazati in hotel. Renovata in 2009, piscina este situata catre mare, e descoperita, cu apa dulce, fiind accesibila adultilor si copiilor, adancimea apei facandu-se treptat de la 1 la 2 m. La piscina se desfasoara zilnic programe de intretinere corporala atat prin orele de aerobic si aquagim, cat si prin terapiile de infrumusetare ale mini-spa-ului deschis in incinta piscinei. Echipa de divertisment a hotelului intretine atmosfera pe zi cu jocuri si concursuri si incheie in fiecare seara cu spectacole live de muzica si dans. Fiesta del Mar, terasa-restaurant a piscinei are o capacitate de 350 de locuri, oferind un meniu variat de specialitati din peste si fructe de mare. Hotelul accepta cazare cu animal de companie Taxa animal de companie : 27 ron/zi.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: cu plata

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

PRANZ /CINA 40 RON/PERS/ZI . In perioada 15.07 – 20.08.2011 tarifele includ obligatoriu demipensiune. OFERTA SPECIALA 7=5; 14=10; 21=14 se aplica in perioada 02.05-09.06.2011 si 11.09-01.10.2011. Tarifele includ cazare cu mic dejun – bufet suedez si acces la piscina. * Suplimentul pentru camere cu vedere la mare se va achita la receptie in functie de disponibilul in momentul cazarii GRATUITATI/REDUCERI PT COPII Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 ani neimpliniti, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; Copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani neimpliniti, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar platesc micul dejun, in valoare de 28 ron /zi; Copiii cu varsta de peste 12 ani, vor achita 75% din contravaloarea locului si beneficiaza de pat suplimentar. *copiii beneficiaza de gratuitati si reduceri la cazare in cazul in care sunt a treia persoana in camera ** pentru a beneficia de gratuitatile/reducerile pt. copii se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere