Hotel Chaika Beach Resorts

(4 stele)

Descriere:

Complexul hotelier Chaika Beach e unul dintre cele mai atractive si luxoase hoteluri din statiune. Amplasat in apropierea plajei, hotelul ofera clientilor sai o vedere rar intalnita catre mare, lux, ambianta si servicii de calitate . Statiunea Sunny Beach se poate descrie prin soare, nisip si mare. Complexul Chaika Beach este unul dintre cele mai mari complexe de vacanta format din 3 corpuri Chaika,Meteor si Arcadia si pune la dispozitia turistilor 14 apartamente, 2 VIP apartamente, 100 studiouri si 299 camere duble cu o capacitate de 1230 paturi. In hotel exista doua ascensoare cu panorama, salon de coafura si magazin de suveniruri. Lobby-barul este un loc linistit in stil grecesc, perfect pentru intalniri de afaceri, cunoscut si apreciat pentru serviciile oferite. In cealalta parte a hotelului se afla barul irlandez cu 170 de locuri si o atmosfera interesanta din secolul al XVIII-lea cum si barul Dino in stilul epocii de piatra.

Facilitati si servicii:

TV, Telefon, Sistem centralizat de aer conditionat, Mini Bar, Baie, WC, Cada, Fier de calcat, Birou, Terasa, Seif, Uscator de par, Camera pentru persoane cu dizabilitati Biliard, Bicicleta, Rent-a-car, Curatenie a camerelor, Animatori Loc de joaca pentru copii, Piscina pentru copii Toate tipurile de sporturi acvatice - schi pe apa, surf, deltaplaner, jet Tenis, fitnes, volei de plaja, trampolin Masaj


Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: cu plata

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Clinica Medicala: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Reduceri copii / adulti: copil pana la 2 ani - gratuit copilul in camera cu 1 adult - 50% reducere din pretul de copil 1-ul copil (0-12.99 ani) in camera cu 2 adulti - beneficiaza de gratuitate la cazare si suplimentul all inclusive al 2-lea copil (2-12.99 ani) in camera cu 2 adulti - 70% reducere (nu se aplica si pentru suplimentul all inclusive) al 3-lea adult in camera DBL - beneficiaza de 20% reducere (nu se aplica pentru suplimentul all inclusive)

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere