Hotel Comandor

(4 stele)

Descriere:

Localizare: în nordul statiunii Mamaia, pe malul mării. ♦ Dotari generale: hotel cu camere complet renovate (2006), lifturi noi, 120 camere duble (82 cu pat matrimonial si 38 cu 2 paturi), 6 apartamente, restaurant, bar de zi, telefon public, piscină pentru adulti si copii (acces gratuit), bar la piscină, 2 sali de conferinte (160 locuri si 80 locuri; videoproiector, ecran, flipchart, aer conditionat, acces internet), sală masaj, fitness, sauna, spa, parcare fără plată, nepăzită (in limita locurilor disponibile), loc de joacă pentru copii (acces gratuit), păstrarea obiectelor de valoare - gratuită.

Facilitati si servicii:

Dotari camere: camere duble complet renovate, dotate cu mobilier nou, geam termopan, tv cablu, minibar, aer conditionat, băi cu dus (cabina de dus), uscator de par, telefon, cablu internet, balcon cu scaun si măsută, gresie antiderapanta + carpete in camera, seif electronic; apartamente complet renovate dotate cu mobilier nou, dormitor cu pat matrimonial si aer conditionat, camera de zi cu canapea extensibilă, 2 fotolii, tv cablu, cablu internet, minibar, telefon, 1 baie (cabina de dus) + 1 wc serviciu, uscator de par, terasă, seif electronic, pardoseala din gresie antiderapanta. Servicii masa: se acordă în restaurant Comandor categoria I, micul dejun in sistem bufet suedez.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Facilităti copii (în cameră cu 2 adulti): - copiii pana la 2 ani au reducere 100% la micul dejun, dar nu au dreptul la pat propriu; - copiii de la 2 la 7 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar, daca solicita pat suplimentar achita 50% din tariful de cazare a unui adult, iar pentru mic dejun se achita 50%; - copiii intre 7 – 14 ani achita 50% din tariful de cazare a unui adult in cazul solicitarii de pat suplimentar si 100% micul dejun; - copiii de peste 14 ani nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun. ♦ Servicii suplimentare contra cost: centru SPA: saună, masaj, fitness; schimb valutar.. ♦ Alte informatii: ♦ Taxa de statiune este in acest moment de 5% din tariful unei zi de cazare. Se va achita de catre client la receptie. ♦ Tariful pentru camera single este de 80% din valoarea unei camere cu doua paturi. ♦ Patul suplimentar este 50% din valoarea unui loc de cazare. ♦ Pentru animale de companie se va achita 20% din tariful de cazare pentru o persoana si se va prezenta la receptie actul de sănătate al animalului. ♦ Ora la care se face cazarea (dupa ora 18.00) si ora la care se face eliberarea camerei in ziua plecarii (ora 12.00), orice intarziere mai mare de 30 minute, implica plata a inca o zi de cazare. ♦ Spatiile de cazare pot fi utilizate si pe durate mai scurte sau mai lungi decat durata normala a sejurului, cu exceptia lunilor iulie si august cand se vor respecta seriile prevazute in oferta. Tarifele sunt valabile pentru minim 3 nopti de cazare.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere