Hotel Del Mar

(4 stele)

Descriere:

Localizare:Hotel Del Mar este cel mai nou hotel de 4 stele deschis in statiunea Mamaia. Amplasat ideal la intrarea in statiune, intre mare si lacul Siutghiol, hotelul ofera o atmosfera armonioasa data atat de eleganta si rafinamentul spatiilor de cazare precum si de calitatea serviciilor oferite pe tot parcursul anului. Conceput pentru a satisface chiar si cele mai inalte exigente, Hotel Del Mar Mamaia va pune la dispozitie 10 apartamente, 5 duble de lux si 75 duble standard. Spatiile generoase, arhitectura deosebita desavarsita de tonurile calde si decoratiuniile clasice ofera turistilor confort si relaxare. Toate camerele au vedere spre mare sau spre lacul Siutghiol si dispun de terase spatioase. Cele 10 apartamente cu vedere la mare dispun de un living generos cu o canapea extensibila si 2 fotolii, si de un dormitor cu pat matrimonial. Numarul maxim de persoane acceptate in apartamente este de 4 adulti.Camerele "Double Delux" sunt compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living generos cu o canapea fixa. Numarul maxim de persoane care pot ocupa acest tip de camera este de 2 adulti si 2 copii cu varsta pana la 12 ani.Camerele "Double Standard" au vedere spre mare sau spre lacul Siutghiol. Numarul maxim de persoane care pot ocupa camera cu pat matrimonial este de 2 adulti si 2 copii cu varsta pana la 12 ani.

Facilitati si servicii:

Hotelul dispune in zona spa de o sala de fitness, dotata cu aparate profesionale si o sala de masaj ,de restaurant cu 220 locuri,bar si doua sali de conferinta la ultimul etaj.Accesul animalelor de companie este interzis. Fumatul nu este permis in camere.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: cu plata

Restaurant: propriu

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Sala de jocuri: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/camera/zi si includ mic dejun si TVA Mic dejun-25 lei/pers/zi Demipensiune-50 lei/pers/zi cu fisa cont Pensiune completa 90 lei/pers/zi cu fisa cont. Tarifele sunt valabile pentru minim 3 nopti.In perioada 1.06.2011-31.08.2011 este inclusa OBLIGATORIU -PENSIUNE COMPLETA. Reduceri si facilitati: - numarul maxim de paturi suplimentare in camera dubla este unul; - 1 copil pana la 12 ani beneficiaza de cazare gratuita si mic dejun , daca nu se solicita pat suplimentar; turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in;tariful patului suplimentar este de 50% din valoarea unui loc de cazare in camera dubla , cu mic dejun inclus. - pentru al doilea copil pana la 12 ani, se achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun redus; - orice persoana cu varsta mai mare de 12 ani inclusiv este considerata adult si achita loc intreg. - camerele duble , double de lux si apartamentele nu se pot vinde in regim de single. - numarul maxim de persoane admise intr-o camera dubla este de 2 adulti si 2 copii. - numarul maxim de persoane in camerele de tip double de lux (canapea neextensibila) este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.(fara pat suplimentar); - numarul maxim de persoane in apartamente este de 4. - la plecare, turistii care au un sejur de minim 3 zile, vor primii din partea casei un sandwich si o sticla de apa , de persoana, pentru drum.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere