Hotel Dolphin Marina

(4 stele)

Descriere:

Hotelul de 4 stele Dolfin Marina e amplasat pe coasta marii langa centrul de plaja modern in statiunea Constantin si Elena. Hotelul Dolfin Marina este situat chiar pe plaja si face parte din complexul Grand Varna.hotel: Construit la inceputul verii 2002, hotelul are patru etaje cu cinci ascensoare. Camerele dispun de aer conditionat, balcon, vedere la mare sau la parc, baie cu dus, uscator de par, televizor, telefon, frigider, seif, conexiune la internet.

Facilitati si servicii:

Restaurant spatios, lobby-bar cu 150 de locuri cu o panorama directa spre mare si cu bar de zi. Hotelul dispune de o piscina mare care este impartita in trei parti cu diferita de adancime, inclusiv doua sectoare pentru copii si un bar la piscina, cafenea, biliard, internet cafe, teren de tenis, teren de volei, tenis de masa, teren de fotbal, masaj, loc de joaca pentru copii, birou de schimb valutar, seif, lift, parcare.


Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Teren de sport: Da

Internet: Da

Sala de jocuri: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarife (euro/camera/noapte) cazare cu ALL INCLUSIVE PREMIUM TARIFELE NU INCLUD TAXA DE STATIUNE: 5 EURO / ADULT / SEJUR SI 3 EURO / COPIL / SEJUR, CARE SE ACHITA IN AGENTIE Reduceri: - infant (0-2 ani): 100 % reducere; - copil ( 2 - 13,99 ani ), in pat suplimentar, in camera cu 2 adulti: 100% reducere; - 1 adult si 2 copii (2 - 13,99 ani ) in aceeasi camera: primul copil are 50 % reducere iar al doilea 100 % reducere; - al treilea adult: 30 % reducere.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere