Hotel Elegance

(3 stele)

Descriere:

Localizare: centrul statiunii Mamaia,in zona Cazino, in spatele Clubului Melody.Hotelul este situat la o distanta mica de plaja, avand o pozitia privilegiata datorita orientarii camerelor, fie cu vedere spre rasarit, fie cu vedere spre lacul Siutghiol, la apus. De oriunde v-ati afla in hotel, puteti admira spectacolul ce vi-l ofera cele doua intinderi de ape. Ambianta deosebita, relaxanta si plina de confort reprezinta doar o mica parte din elementele care fac din Hotel ELEGANCE*** o locatie speciala deschisa 365 zile pe an. Hotelul ELEGANCE*** dispune de 29 de camere duble cu balcoane, complet dotate conform stadardului: TV, minibar, aer conditionat, telefon national si international, instalatie de climatizare, cu posibilitatea reglarii nivelului de confort din fiecare camera separat. Camerele dispun de mobila moderna si paturi deosebit de confortabile iar decoratiile interioare sunt rezultatul unor eforturi conceptuale si al unei atentii la detaliu deosebite.

Facilitati si servicii:

La parterul hotelului este situat barul de zi unde se pot servi diverse cocktail-uri, cafea, bauturi alcoolice si racoritoare. Hotelul dispune de parcare proprie pazita .gratuita in limita disponibilitatii. Nu se accepta accesul cu animale de companie in hotel.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: sub 500m

Loc de parcare: gratuita

Bar: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei Reduceri pentru copii cazati in camera cu 2 adulti: sub 12 ani - gratuit, fara pat suplimentar (maxim 2 copii). Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere