Hotel Europa

(4 stele)

Descriere:

Localizare:Hotelul Europa este situat in Eforie Nord, statiune balneara de pe malul Marii Negre, oferind excelente conditii de cazare pe litoral. Hotelul se afla pe fasia de teren dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la doar cateva minute distanta de centrul statiunii si de plaja.Facilitatile hotelului sunt clasificate la standardul de 4 stele internationale. Parcarea exterioara si subterana sunt asigurate gratuit. Hotelul Europa dispune de 221 spatii de cazare pe litoral, toate cu balcoane si vedere spre Marea Neagra, spre lacul Techirghiol si spre parcul cu plante exotice care inconjoara hotelul.Complet renovat in 2003, deschis pe tot parcursul anului, Hotelul Europa ofera un confort deosebit al spatiilor de cazare din Eforie Nord (aer conditionat, internet, minibar, seif in camera, room-service, detector fum, TV satelit, linii telefonice internationale directe, uscatoare de par in bai si multe altele) si acces la piscina exterioara. Deschis tot timpul anului, avand un modern centru de conferinte si propria baza de tratament balnear, Hotelul Europa ofera o bogata si selecta gama de servicii de cazare in Eforie Nord.Hotelulul Europa are 11 apartamente spaţioase şi este destinaţia ideală pentru vacanţele in familie pe litoral. La centrul Kid's Club copiii dumneavoastră se vor juca, vor colora şi vor asculta poveşti.

Facilitati si servicii:

Deschis tot timpul anului, avand un modern centru de conferinte si propria baza de tratament balnear, Hotelul Europa ofera o bogata si selecta gama de servicii de cazare in Eforie Nord.Hotelulul Europa are 11 apartamente spaţioase şi este destinaţia ideală pentru vacanţele in familie pe litoral. La centrul Kid's Club copiii dumneavoastră se vor juca, vor colora şi vor asculta poveşti.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Clinica Medicala: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Sala de jocuri: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in Lei (RON), pe camera/ noapte, inclusiv mic dejun si TVA,Taxa locala: 5% din prima noapte de cazare

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere