Hotel Florida

(4 stele)

Descriere:

Localizare:Hotel Florida din Mamaia este pozitionat pe malul lacului Siutghiol si este o oaza de verdeata, liniste si relaxare.Sunt oferite 88 de spatii de cazare in urmatoarea structura 1 apartament presidential (living + 2 dormitoare + 2 bai) 6 apartamente 57 camere duble ( cu pat matrimonial) 24 camere twin (cu 2 paturi).

Facilitati si servicii:

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri ,doua sali de conferinta (20 respectiv 80 de locuri) dotate la cerere cu TV, retroproiector, videoproiector, flipchart, sistem audio complet (boxe, microfon, mixer).sala fitness, sala masaj, cabina sauna, internet-café,aer conditionat,parcare,lift. Dotari camere:Toate camerele sunt dotate cu televizoare, mini-bar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala,seif.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: sub 500m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt in lei/camera/noapte. SERVICII DE MASA : -Micul dejun bufet suedez in valoare - 30 RON/ persoana/zi -Pranz si cina – 85 lei/persoana/zi. -Taxa hoteliera in valoare de 5% din prima noapte de cazare, nu este inclusa in tarifele de cazare si se va achita de catre turist la receptia hotelului; -Tarifele includ mic dejun si T.V.A.; -Accesul animalelor de companie este interzis la Hotel Florida; -Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 si se termina la ora 12.00. FACILITATI COPII: - 1-10 ani cu 2 adulti beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar (nu mai mult de 2 copii) si 50% servicii de masa (mic dejun). -10-14 ani beneficiaza de 50% reducere la tariful de cazare cu pat suplimentar asigurat (1 singur pat suplimentar in camera si nu mai mult de 2 copii) si 50% din serviciile de masa(mic dejun).

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere