Hotel GG Gociman

(4 stele)

Descriere:

Localizare:Hotel GG Gociman din Mamaia ,este situat pe malul lacului Siutghiol, la 200m de intrarea in statiune dinspre Constanta si la 300m de Aqua Magic ,cu o capacitate de cazare de 23 camere. Dotari generale: 16 camere cu pat matrimonial, 1 camera cu doua paturi, 1 camera cu un pat de o persoana, 2 apartamente Junior, 2 apartamente Prezidentiale, Restaurant, Bar de zi, Terasa, Sala de conferinte, Parcare.

Facilitati si servicii:

Sistem de acces cu cartela, climatizare, mini-bar, telefon international, internet wireless, televizor/cablu tv, bai dotatate cu cazi, halate de baie, uscator de par, aparat de ras, papuci. Apartamentul Junior este format dintr-o camera dubla cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila. Apartamentul Prezidential este format dintr-o camera dubla cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila. Restaurantul si terasa cu iesire spre lac ofera turistilor posibilitatea servirii mesei intr-un cadru placut. Sala de conferinte are o capacitate de 40 de persoane si este dotata cu video-proiector, flip-chart etc.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: sub 500m

Loc de parcare: cu plata

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/camera/noapte. Tarifele sunt pe camera/zi cu mic dejun inclus. Valoarea micului dejun este de 30 Lei/pers/zi. Facilitati copii: - copiii pana la 14 ani, beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar. - pat suplimentar 50% din valoarea unui loc.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere