Hotel Golden Tulip

(4 stele)

Descriere:

Localizare: Golden Tulip Mamaia este amplasat exact pe plaja, foarte aproape de Marea Neagra (cativa metri), in nordul statiunii. Hotel Golden Tulip Mamaia este compus din 2 corpuri, respectiv Corpul Junona si Corpul Jupiter. Corpul Junona pune la dispozitia turistilor 112 camere astfel: camere duble cu vedere la mare, camere duble standard si apartamente master; corpul este amplasat paralel cu plaja, pe 4 etaje cu 2 lifturi panoramice. Corpul Jupiter este amplasat perpendicular cu plaja, punand la dispozitia turistilor 178 de camere pe diferite structuri, ca: double standard, double standard comunicante, double family; organizate pe 4 etaje, accesul facandu-se atat pe scari interioare cat si cu cele 2 ascensoare. Camerele duble standard (atat cele matrimonial cat si cele twin) se gasesc in ambele corpuri ale hotelului, respectiv Junona (1) si Jupiter (2). Repartizarea camerelor se face cu o seara inainte, in functie de iesirile (check-out) de a doua zi.Camerele duble family sunt situate doar in corpul 2. Acest tip de camere sunt destinate cazarii a 2 adulti si maxim 2 copii cu varsta de pana in 12 ani. Nu se comercializeaza si nu se onoreaza nicio cerere de pat suplimentar in camera dubla standard sau cu vedere la mare. In aceste camere sunt admisi doar doi adulti. Pentru familiile cu copii se vor oferi camerele duble family sau apartamentele, in limita disponibilitatilor. ORA DE CHECK-IN: 16.00 ORA DE CHECK-OUT: 12.00 .

Facilitati si servicii:

Facilitati camere: aer conditionat, accesul in camere se face pe baza de card magnetic, minibar, camere pentru nefumatori, internet,televiziune prin cablu, uscator par, french balcony sau balcon standard, bai cu cabina de dus, business corner, seif. Hotelul dispune si de restaurant cu terasa (Restaurant Jupiter), cu o capacitate de 250 locuri iar terasa cu capacitate de 100 de locuri, unde se pot servi preparate traditionale dar si exotice. Nu exista frigidere in camere, ci numai racitoare tip MINIBAR, incarcate deja cu bauturi.Accesul animalelor de companie nu este permis. Piscina exterioara a hotelului nu are decat 45 de locuri. Accesul la piscina hotelului este gratuit numai pentru clientii hotelului, in intervalul orar 08.00 – 18.00. Hotelul nu dispune de plaja proprie. Accesul la internet este gratuit: in spatiile commune de la parter – wireless; in camera – se solicita de la receptia hotelului cablu. Parcarea autovehicolelor clientilor hotelului este asigurata intr-o zona special amenajata lateral corpului de cladire 2, in limita locurilor disponibile, respectiv 85. Accesul in parcare este gratuit pentru clientii hotelului.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Terasa: Da

Bar: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei /camera/zi si includ mic dejun,TVA,taxa locala . Tarif servicii masa- Demipensiune-60 lei/pers/zi -Pensiune completa-95 lei/pers/zi. Nu se accepta paturi suplimentare in camerele duble standard sau cele cu vedere la mare(fara exceptie). Copii 0-2 ani – gratuit; hotelul poate pune la dispozitia clientilor la cerere patut baby in camera (specificat pe comanda).

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere