Hotel Grand Hotel Rex

(5 stele)

Descriere:

Localizare:Grand Hotel Rex este situat pe malul marii, in zona de nord a statiunii Mamaia.Primul hotel international din Mamaia ofera turistilor un nivel ridicat de servicii si confort.Hotelul este perfect pentru oameni de afaceri, vacante sau intalniri, fiind recunoscut pentru ospitalitate, servicii impecabile, lux si arhitectura grandioasa. Structura cazare: Hotelul are 102 camere din care: -3 apartamente Senior cu vedere la mare -12 apartamente Junior cu vedere la mare si la lac -28 camere Twin cu vedere la lac -56 camere Matrimonial cu vedere la mare/lac.

Facilitati si servicii:

Hotelul dispune de restaurant, bar,sala conferinte,spa center. Camerele sunt foarte spatioase si decorate cu mobilier elegant. Camerele duble matrimoniale au vedere spre mare sau spre lac si sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu plasma, minibar, baie cu cada, uscator de par si telefon, cosmetice Hermes, room-service, internet wireless. Camerele duble twin au aceleasi dotari si au vedere spre lac. Apartamentele Junior sunt formate din dormitor si camera de zi cu canapea, fotolii si masa. Au doua balcoane cu vedere spre mare si spre lac, seif, aer conditionat, televizor cu plasma, minibar, baie cu cada, toaleta de serviciu, uscator de par si telefon, cosmetice Hermes, room-service, internet wireless. Se poate inchiria de catre 2 persoane, sau de catre 3 persoane(cu un pat suplimentar). Apartamentele Senior sunt formate din doua dormitoare si camera de zi cu canapea, fotolii si masa. Fiecare dormitor are baie, pat matrimonial, televizor, telefon, balcon cu vedere spre mare. Sunt ideale pentru familiile cu doi copii.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Pentru rezervarile efectuate cu 90 zile inainte de sosire pentru minim 7 nopti si platite integral in avans se aplica o reducere de 20%,fara posibilitatea returnarii sumei achitate in caz de anulare. Pentru rezervarile efectuate cu 30 de zile inainte de sosire ,de minim 7 zile se poate achita un avans de 50% la rezervare si diferenta cu 7 zile inainte de data cazarii ,in acest caz reducerea aplicata este de 10%. Tarifele sunt exprimate in Euro si se calculeaza la un curs de 4,20 pentru 1 Euro. Tarifele includ mic dejun,acces la piscina,la plaja,internet,acces la SPA -World Class,parcare.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere