Hotel Grand Hotel Varna

(5 stele)

Descriere:

Doar la 200m de coasta in statiunea Constantin si Elena se afla cel mai luxos si elegant hotel, perla marii, care asteapta oaspetii sai pe intreaga perioada a anului. Vi se pune la dispozitie o atmosfera de vacanta, distractii, sport, tratament balnear si servicii de afaceri. Complexul hotelier ofera restaurante si baruri pentru fiecare gust cu o atmosfera individuala si o bucatarie excelenta - restaurant a la carte, restaurant bufet Plisca, restaurant barbeque, baruri numeroase, bar de noapte, cofetarie si restaurant cu specialitati de peste. La dispozitia oaspetilor exista centru comercial, farmacie, salon de cosmetica, parcare gratuita. Grand Hotel Varna este alegerea perfecta pentru intalniri de afaceri, congrese si conferinte. Dispune de centru modern de afaceri si 2 sali de conferinta perfect amenajate cu aer conditionat, tehnica profesionala si internet. Capacitatea salilor este intre 20 si 250 locuri .

Facilitati si servicii:

Grand Hotel Varna dispune de 292 camere luxoase, cu aer conditionat si 35 apartamente, toate cu terase cu vedere la mare sau parc, paturi Queen size, baie cu cada, TV prin satelit si canal video, telefon cu linie directa si mini bar.


Dotari:

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Teren de sport: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarife (euro/camera/noapte) cazare cu ALL INCLUSIVE PREMIUM TARIFELE NU INCLUD TAXA DE STATIUNE: 5 EURO / ADULT / SEJUR SI 3 EURO / COPIL / SEJUR, CARE SE ACHITA IN AGENTIE Reduceri: -infant (0-2 ani): 100 % reducere; -copil ( 2 - 13,99 ani ), in pat suplimentar, in camera cu 2 adulti: 100% reducere; -1 adult si 2 copii (2 - 13,99 ani ) in aceeasi camera: primul copil are 50 % reducere iar al doilea 100 % reducere; -copiii cazati in Suite cu cel putin 2 adulti au 85 % reducere din tariful de Suite (unitate); -al treilea adult: 30 % reducere.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere