Hotel Hrizantema

(4 stele)

Descriere:

Hotel Hrizantema este un hotel de 4 stele la baza All Inclusive, construit in Sunny Beach, cea mai mare statiune pe litoralul bulgaresc. Hotelul se afla la numai 120 m distanta de tarmul marii si la 500 m de centrul statiunii. Hotelul este deschis in anul 2004 si dispune de 415 camere in 2 cladiri, respectiv la 3 si 8 etaje, ascensor, seif de inchiriat la receptie, lobby bar cu spatiu pentru TV prin satelit, restaurant, restaurant cu specialitati marine, pizzerie, restaurant grill, restaurant a-la-carte, piscina cu bar, magazin .

Facilitati si servicii:

Facilitati / servicii: Piscina cu bar, restaurant principal, bar de zi, restaurant pescaresc, restaurant & pizzerie, restaurant a-la-carte, magazine, sala de fitness si sauna, casino.


Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Teren de sport: Da

Internet: Da

Sala de jocuri: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Informatii suplimentare tarifele sunt exprimate in euro / pers / noapte tarifele includ suplimentul de masa All Inclusive, TVA, facilitatile de baza ale hotelului Suplimente Tarifele exprimate in tabelul de preturi includ si All Inclusive Taxa statiune adulti - € 6 / adult / vacanta Taxa statiune copii - € 3 / copil / vacanta Reduceri copii / adulti copil 0-1.99 ani - gratuitate 1 sau 2 copii 2-12.99 ani in camera cu 2 adulti - gratuitate 1 sau 2 copii in camera DBL cu 1 adult - 50% reducere pentru ambii copii al 3-lea adult in camera DBL - 30% reducere

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere