Hotel Laguna

(4 stele)

Descriere:

Localizare:Hotelul este situat in centrul statiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, langa hotelul Florida si dispune de 36 camere. Hotel Laguna dispune de 34 de camere elegante: 31 camere duble si 3 apartamente.

Facilitati si servicii:

Toate camerele hotelului au in dotare: minibar, uscator de par, linie telefonica internationala, internet wireless, televiziune prin cablu, LCD, safe-box, climatizare,balcoane cu vedere spre lacul Siutghiol. Hotelul Laguna va ofera o gama variata de servicii: room service, restaurant, terase, centru de fitness, masaj, sauna umeda si uscata, sporturi nautice.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: sub 500m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/camera/noapte. Valoarea unui mic dejun este de 30 lei / pers / zi si este inclus in tariful de cazare. Copiii cu varsta de pana in 3 ani au gratuitate la cazare si la mic dejun ; copiii a caror varsta depaseste 3 ani, platesc valoarea integrala a unui mic dejun. Daca se doreste pat suplimentar, tariful este de 50 lei / zi. (acest tarif nu include mic dejun). Taxa de statiune nu este inclusa in pret. Aceasta reprezinta 5 % din valoarea unei nopti de cazare si se poate achita la receptie.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere