Hotel Lido

(3 stele)

Descriere:

Localizare: La intrarea in statiunea Mamaia, la 20 m de plaja langa hotelurile Amiral, Comandor si Orfeu. Structura de cazare Se ofera cazare in 114 camere duble, 11 garsoniere si 4 apartamente. Datorita dispunerii paralele cu tarmul marii jumatate din camere au vedere la mare si celalta jumatate au vedere la Lacul Siutghiol. Distributia camerelor se face doar la receptia hotelului. Toate camerele duble sunt dotate grup sanitar propriu, TV cablu, minibar, telefon, aer conditionat, balcon, mobilier alb, geam termopan. Garsonierele sunt mai mari ca suprafata avand in plus fata de camerele duble canapea extensibila si 2 fotolii mari. Apartamentele sunt formate din dormitor si living cu canapea extensibila.

Facilitati si servicii:

Restaurant, bar de zi, lift. Acces internet wireless gratuit in receptie. Langa hotel exista o discoteca faimoasa. Sala de conferinte (maxim 100 locuri) Parcare gratuita in limita locurilor disponibile. Doritorii pot achita accesul la piscina hotelului Savoy**** din imediata propiere a hotelului. Accesul cu animale de companie este strict interzis


 Vezi Harta »

Dotari:

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: cu plata

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/camera/zi si includ mic dejun.Masa se poate servi in sistem fisa cont incepand de la 30 lei/persoana/zi.Tarifele sunt valabile pentru serii de 6 nopti. Facilitati copii: - 2 adulti si un copil 0-12 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. - al doilea copil cu varsta intre 0-12 ani achita 40% din valoarea unui loc cu pat suplimentar. - copiii peste 12 ani achita obligatoriu 40% din valoarea unui loc cu pat suplimentar.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere