Hotel Marea Neagra

(3 stele)

Descriere:

Localizare:Hotelul "MAREA NEAGRA" este situat in cea mai frumoasa statiune de la malul Marii Negre, Mamaia, la 100m de plaja.Hotelul dispune de 24 de camere duble, cu o suprafata cuprinsa intre 18-22m2. Toate camerele sunt dispuse pe un singur etaj, sunt mari, spatioase, aerisite, unele dispun de pat matrimonial, iar altele de paturi twin. Hotelul dispune de 3 camere triple, cu o suprafata de aproximativ 30m2 unele dispun de pat dublu si unul single, iar altele de un pat dublu si unul extensibil. Hotelul dispune de 4 apartamente, cu o suprafata cuprinsa intre 40-45m2. Apartamentele sunt formate din doua dormitoare separate, hol si o baie mare sau doua dormitoare interconectate si o baie mare. Fiecare camera este complet utilata si beneficiaza de: aer conditionat, mobilier modern, minibar, televizor, telefon, incalzire centala, baie cu cada.Optional si gratuit puteti solicita la receptie uscator de par sau fier de calcat.

Facilitati si servicii:

Internet wireless gratuit este disponibil atat in camere, cat si in spatiile comune din intreg hotelul.Exista centrala proprie, cu gaze, hotelul fuctionand in orice anotimp.Restaurantul Marea Neagra este un restaurant cu traditie atat pe plan intern cat si international.Deasemenea, dispune si de o terasa de 100 de locuri inconjurata de mult spatiu verde.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/camera/noapte si includ mic dejun in timpul sezonului. Copiii pana in 8 ani stau gratuit cu parintii in camera, iar cei peste 8 ani vor plati 50% din pretul unui loc de cazare. La cerere, fiecare camera poate oferi spatiu pentru un singur pat suplimentar. Valoarea acestuia este 80% din pretul unui loc de cazare. Apartamentele sunt pentru 4 persoane.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere