Hotel Melia Grand Hermitage

(5 stele)

Descriere:

Hotel Melia Grand Hermitage este amplasat in complexul Nisipurile de Aur, Varna. El se afla la 25 min de Aeroportul Varna si la 15 min de centrul orasului. Hotelul e inconjurat de un parc verde, iar accesul catre plaja se face printr-o poiana . Hotelul este renumit pentru serviciile oferite. Piscinele sunt construite aproape de plaja, iar camerele si apartamentele sunt in numar de 727. Restaurantul ofera mancaruri diversificate iar in apropiere se afla cofetaria Roma ce atrage vizitatorii cu dulciuri si inghetata italieneasca de cea mai intalta calitate . Centrul SPA YHI ofera terapie din Thailanda si Indonesia,proceduri din Hawaii, baie turceasca, masaj, terapie cu vin si ciocolata, variate proceduri de infrumusetare a fetei si a corpului. Hotelul ofera un centru de afaceri si internet-cafe.Fiecare camera dispune de acces la internet gratuit, iar in lobby hotelul dispune de internet wireless.

Facilitati si servicii:

Club pentru copii, Discoteca pentru copii, Gradina, Lift, Restaurant, Bar, Centru SPA, Magazin, Parcare cu paza, Sala de afaceri, Fitness, Piscina in aer liber, Piscina inchisa, Casa de schimb valutar, Salon de coafura, Jacuzzi, Sala de conferinta, Masina de spalat.


Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: cu plata

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tariful este afisat in Euro/camera/noapte,curs 4,2 lei/€. Tarifele includ si Mic Dejun Supliment Demi pensiune: € 12 / adult / zi; € 6 / copil (peste 6 ani) / zi Supliment All inclusive: € 25 / adult / zi; € 13 / copil (peste 6 ani) / zi taxa de statiune - € 6 / adult / vacanta ; € 3 / copil / vacanta Reduceri adulti / copii Copil (0-2 ani )- gratuit Copil (2-12,99 ani) in camera cu 2 adulti cu mic dejun - GRATUIT Copil (2-5,99 ani) in camera cu 2 adulti cu demi pensiune sau all inclusive - Gratuit Copil (6-12.99 ani ) in camera cu 2 adulti cu demi pensiune va plati 5.5 euro / noapte Copil (6-12.099 ani) in camera cu 2 adulti cu all inclusive va plati 12 euro / noapte Al 3-lea adult in pat suplimentar in camera dubla cu mic dejun, va plati un pret fix Un adult in camera cu un copil mai mare de 12,99 ani va plati tarif de camera single Un adult in camera cu doi copii mai mari de 12,99 ani va plati tarif de camera dubla

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere