Hotel National

(2 stele)

Descriere:

Localizare:National este un hotel de 2 stele, aflat in partea central-nordica a statiunii, langa hotelul Patria si aproape de Tomis si Iaki.Hotel National** are avantajul pozitiei in zona centrala a statiunii iar majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare. In ultimii ani camerele au fost imbunatatite/ renovate, oferind conditii foarte bune de cazare. Structura de cazare Se ofera cazare in 160 camere duble dispuse pe 10 nivele, 3 lifturi. Hotelul sufera modificari si modernizari continue. Camerele sunt dotate cu 2 paturi, grup sanitar propriu, TV cablu, minibar si aer conditionat. Toate camerele sunt la etaj si fara balcon. Camerele se distribuie doar la receptie.

Facilitati si servicii:

Restaurant de 720 locuri cu linie de autoservire, bar de zi, terasa, parcare. Accesul cu animale de companie este permis cu conditia prezentarii carnetului de sanatate si achitarii a 30% din valoarea unui loc de cazare.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Restaurant: propriu

Bar: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Reduceri: 1 copil intre 0-12 ani, cazat in pat cu 2 adulti: are gratuitate la cazare; 1 copil intre 0-12 ani, cazat in pat suplimentar in camera cu 2 adulti: are 50% reducere; 2 copii intre 0-12 ani, cazati in camera cu 2 adulti: achita 50% pentru pat suplimentar. Suplimente: pat suplimentar: 50% dintr-un loc de cazare. taxele pentru aparat de aer conditionat(15 lei), TV si frigider sunt incluse in tarif pentru toate camerele;

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere