Hotel Onix

(2 stele)

Descriere:

Localizare:Hotelurile Onix si Safir sunt clasificate la categoria 2** (doua stele) situate in partea sudica a statiunii la cca. 30 m de plaja; cazarea se asigura in camere cu 2 paturi dispuse pe 7 etaje (60% au vedere la mare), grup sanitar propriu, Tv, frigider tip minibar, balcon, pardoseala gresie. Camerele modernizate au baia complet renovata, mocheta noua si vedere la mare.

Facilitati si servicii:

Hotelul Onix dispune de restaurant sistem autoservire pentru servirea mesei, terasa, bar de zi si parcare – cu plata. Clientii hotelului Safir vor servi masa in restaurantul hotelului Onix.


Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: cu plata

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

♦ Tariful pentru camera single este de 80% din valoarea unei camere cu doua paturi. ♦ Patul suplimentar este 50% din valoarea unui loc de cazare. ♦ Persoanele insotite de animale de companie vor achita 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie, actul de sanatate al animalului. ♦ Taxa de statiune este in acest moment de 4% din tariful unei zi de cazare. Se va achita de catre client la receptie ♦ FACILITATI COPII - Copii pana la 12 ani beneficiaza de cazare gratuita, daca nu solicita pat suplimentar . - Copii peste 12 ani achita 50% din tariful de cazare a unui adult, daca solicita pat suplimentar

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere