Hotel Orfeu

(3 stele)

Descriere:

Localizare: în nordul statiunii Mamaia, pe malul mării. Dotari generale: hotelul este complet modernizat si dispune de 5 nivele, 96 camere duble, 3 apartamente, lift, restaurant, birou de informatii turistice, sală de conferinte(45 locuri, tip amfiteatru cu aer conditionat, flipchart, ecran), bar, centrală proprie, aer conditionat, biliard, sală de internet, parcare gratuită in limita locurilor disponibile, spa (in incinta hotelului Comandor), piscină pentru adulti si copii (acces gratuit; piscina este comuna cu hotelurile Amiral si Comandor), loc de joacă pentru copii (acces gratuit; comun cu hotelurile Amiral si Comandor).

Facilitati si servicii:

Dotari camere: camere duble: baie cu cadă, tv cablu, minibar, telefon cu linie internationala directa, balcon cu scaun si masuta, aer conditionat, pardoseala din gresie cu covorase; seif, apartamente dotate cu living (canapea neextensibila, 2 fotolii si masuta), dormitor (pat matrimonial, sifonier, noptiere), tv cablu, minibar, telefon cu linie internationala directa, baie cu cadă si baie de serviciu, balcon cu scaun si masuta, aer conditionat (in dormitor), pardoseala din gresie cu covorase, seif. Servicii masa: se acordă în restaurant sistem autoservire categoria I, micul dejun in sistem bufet suedez.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Sala de jocuri: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Copiii (în cameră cu 2 adulti): -copiii pana la 2 ani au reducere 100% la micul dejun, dar nu au dreptul la pat propriu; -copiii de la 2 la 7 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar, daca solicita pat suplimentar achita 50% din tariful de cazare a unui adult, iar pentru mic dejun se achita 50%; -copiii intre 7 – 14 ani achita 50% din tariful de cazare a unui adult in cazul solicitarii de pat suplimentar si 100% micul dejun; -copiii de peste 14 ani nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun. Alte informatii: Taxa de statiune este in acest moment de 4,5% din tariful unei zi de cazare. Se va achita de catre client la receptie. Tariful pentru camera single este de 80% din valoarea unei camere cu doua paturi. Patul suplimentar este 50% din valoarea unui loc de cazare. Pentru animale de companie se va achita 20% din tariful de cazare pentru o persoana si se va prezenta la receptie actul de sănătate al animalului. Ora la care se face cazarea (dupa ora 18.00) si ora la care se face eliberarea camerei in ziua plecarii (ora 12.00), orice intarziere mai mare de 30 minute, implica plata a inca o zi de cazare. Spatiile de cazare pot fi utilizate si pe durate mai scurte sau mai lungi decat durata normala a sejurului, cu exceptia lunilor iulie si august cand se vor respecta seriile prevazute in oferta. Tarifele sunt valabile pentru minim 3 nopti de cazare.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere