Hotel Palace Sinaia

(4 stele)

Descriere:

Hotelul este situat ultracentral in statiunea Sinaia, chiar in parcul Ghica, in imediata vecinatate a Cazinoului si a Manastirii Sinaia, doua locatii istorice importante ale zonei. Hotelul dispune de 150 de camere, in urmatoarea structura : - 3 apartamente; - 9 garsoniere; - 72 de camere cu doua paturi; - 47 de camere cu pat matrimonial; - 19 camere single. Camerele spatioase, luminoase si confortabile de 4 si 3 stele dispun de: - televiziune prin cablu; - linie telefonica directa; - minibar; - acces la internet; - uscator de par; - incalzire centrala; - baile din apartamente au cada cu hidromasaj.

Facilitati si servicii:

Hotelul Palace ofera : minibar, legaturi telefonice internationale directe, televiziune prin cablu, acces la internet, pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, birou de informatii, bar de zi, terase de vara, discoteca, room-service, frizerie-coafura, cosmetica, rent-a-car, parcare, sali de conferinta si reuniuni. Salonul clasic al restaurantului Palace, cu 230 de locuri , ofera servicii complete: de la micul dejun (bufet suedez) si pana la cocktail-uri, receptii, intalniri de afaceri, mese festive. Salile de conferinta sunt echipate cu aparatura moderna: flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran, internet, copiator, scanner, telefon, fax.


Dotari:

Distanta de partie: peste 500m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei/camera/noapte si includ mic dejun. Nu sunt incluse: taxa hoteliera: 5% din valoarea unei nopti de cazare; taxa de salvamont: 5 lei / persoana / sejur. Nota: taxele se achita la receptia hotelului, in momentul check-inului.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere