Hotel Palm Beach

(5 stele)

Descriere:

Localizare:Palm Beach Hotel este situat în centrul statiunii Mamaia, cu vedere la Marea Neagra si lacul Siutghiol,deschis pe toata perioada anului . Hotelul a fost proiectat si construit cu urmatoarele facilitati de 5 stele: Apartamente spatioase (60 m fiecare) echipate cu LCD, internet, jacuzzi, minibar, telefon, saltele ortopedice si antialergice (2.000 x 2.000 mm), aer conditionat, incalzire centrala in saloane si in dormitoare, seifuri electronice in fiecare camera. Duplexuri cu cate doua dormitoare fiecare, echipate cu aceleasi facilitati ca si apartamentele, cu televizoare ultima generatie LG. Duplexurile pot fi echipate si cu paturi 1.000 x 2.000 mm. Camerele duble si single, dotate ca si apartamentele, iar in unele dintre camerele duble sunt instalate Jacuzzi. Toate usile au sistem de inchidere pe baza de card electronic si inchidere automata pentru o mai buna securitate.

Facilitati si servicii:

Panorama superba la Marea Neagra.(numai apartamentele), bar nonstop, internet caffe, lift hidraulic, televiziune prin cablu si satelit, telefon direct internatiomal si local, seif in fiecare camera, detectoare de caldura si fum, sala de conferinta(modulara) – 70 locuri sala mare si 30 locuri sala mica, restaurant cu o capacitate de 300 locuri la mese si 500 de locuri la cokteil cu specific romanesc si oriental;sala de Fitness, Sala de masaj(contracost), cabine de sauna separate pentru femei si barbati,vestiare individuale cu casete depozitare valori, gradina cu o capacitate de 300 de locuri la mese si 500 de locuri la cokteil; piscina semiolimpica acoperita. Servicii gratuite : acces la pişcina semiolimpică acoperită, saună, sală de sport; acces la internet wireless ; wake-up call ; rezervări şi confirmări (bilete la spectacole, bilete de avion, mese festive ,etc..) ; informaţii turistice şi culturale ;


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Sala de conferinte: Da

Teren de sport: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt pe camera/zi cu mic dejun inclus. Pentru rezervari de weekend (vineri-duminica) in perioada 09.06-15.09.2012 tarifele cresc cu 20%. Servicii masa: mic dejun ( inclus) ; pranz sau cina - a la carte'. Facilitati copii: 0-2.99 ani - gratuit 3-6.99 ani - cazare gratuita (fara pat suplimentar asigurat) se achita mic dejun - 40 lei/zi persoana. 7-13.99 ani - achita 30 Euro/zi persoana (beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun). a treia persoana in camera dubla achita 50% din valoarea unui loc (pat suplimentar si mic dejun inclus). Discount 2% - pentru sejur de 7 nopti. Discount 5% - pentru sejur de 10 nopti. Discount 8% - pentru sejur de 14 nopti. La tarifele de cazare se adauga taxa hoteliera in valoare de 5% din prima noapte de cazare. Tarife masa -Demipensiune 17 Euro/pers./zi, pensiune completa 32 Euro/pers./zi. EARLY BOOKING Hotel Palm Beach (10.01.2012 - 31.05.2012) Discount 25% pentru sejur (minim 3 nopti) comandat si achitat integral pana la 31.03.2012. Discount 15% din tarife pentru sejur (minim 3 nopti) comandat si achitat integral pana la 31.05.2012. Observatii: -suplimentul de masa (demipensiune sau pensiune completa) se achita integral. - pat suplimentar - se achita integral.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere