Hotel Patria

(2 stele)

Descriere:

Localizare:Hotelul Patria** este situat in zona centrala a statiunii Mamaia, in apropiere de hotelurile Unirea** si National**, la circa 70 m de mare. Hotel Patria** din Mamaia beneficiaza de avantajul de a fi situat in centrul statiunii si fiind hotel-turn majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare. Camerele duble sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV si minibar. Cateva camere sunt dotate cu aer conditionat (contra cost, in limita disponibilitatilor). Toate camerele sunt la etaj si nu au balcon.

Facilitati si servicii:

Restaurant,bar de zi,teren de tenis, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, informatii turistice si culturale,parcare.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Restaurant: propriu

Bar: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Reduceri: 1 copil intre 0-12 ani, cazat in pat cu 2 adulti: are gratuitate la cazare; 1 copil intre 0-12 ani, cazat in pat suplimentar in camera cu 2 adulti: are 50% reducere; 2 copii intre 0-12 ani, cazati in camera cu 2 adulti: achita 50% pentru pat suplimentar. Suplimente: pat suplimentar: 50% dintr-un loc de cazare. taxele pentru aer conditionat(15 lei) TV si frigider sunt incluse in tarif pentru toate camerele.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere