Hotel Pelican

(3 stele)

Descriere:

Localizare:Aflat în nordul statiunii Mamaia - Complex Palas Pelican este amplasat la aproximativ 50 m de plaja, si 100 m de lacul Mamaia, baza a sporturilor nautice. Se ofera cazare in 175 camere duble si 4 apartamente. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu cu uscator de par, aer conditionat, TV cablu, frigider, telefon cu acces international. Exista si camere pentru nefumatori (distributia se face doar la receptie).

Facilitati si servicii:

Piscina descoperita pentru adulti si copii (comuna cu Hotel Palas), jacuzzi (la piscina). Accesul la piscina si la paturile la piscina sunt contra cost (15 - 25 lei/pers/zi). In apropierea hotelului: minigolf, tenis de camp, baza nautica, ski nautic, jet ski, wind surfing. Restaurant cu specific romanesc si international, terasa cu iesire la piscina, salon mic dejun, bar in hotel, bar la piscina. Seif de valori la receptie, camera de bagaje, lift, schimb valutar, facilitati persoane cu handicap. Sala de conferinte de 50 locuri. Parcare. Accesul cu animale de companie este strict interzis.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: cu plata

Restaurant: propriu

Piscina: cu plata

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Servicii masa: se acorda in Restaurantul Pelican, categoria 3 stele, micul dejun in sistem continental (la farfurie) in perioada 03.05-30.06 / 01.09-30.09 respectiv bufet suedez in perioada 01.07-31.08, pranzul si cina in sistem fisa cont: Pranz = 50.00 lei / zi / persoana; Cina = 50.00 lei / zi / persoana. Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti): -copiii cu varsta cuprinsa intre 0-8 ani neimpliniti au gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar; - copiii cu varsta cuprinsa intre 8-14 ani achita 20% din valoarea unui loc de cazare si micul dejun integral, fara pat suplimentar. In cazul in care se solicita pat suplimentar, se valorifica numai cu confirmarea prealabila a hotelului si se achita 50% din valoarea unui loc de cazare. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -pentru adulti si copii (comuna cu H Palas; jacuzzi (la piscina); accesul la piscina si jacuzzi contra cost) , in apropierea hotelului: minigolf, tenis de camp, baza nautica, ski nautic, jet ski, wind surfing. In momentul cazarii, clientii vor plati o garantie de 100 lei pentru cheltuieli suplimentare (eventuale daune, telefon, etc). Aceasta garantie se va returna in momentul eliberarii camerei, daca nu se constata cheltuieli aditionale.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere