Hotel Perla

(3 stele)

Descriere:

Localizare:Hotelul Perla*** are o pozitie excelenta in statiunea Mamaia aflandu-se la o distanta mica de atractiile zonei de sud ale statiunii. Perla face parte din grupul Perla Majestic, impreuna cu Majestic din Mamaia, Majestic din Olimp, Majestic din Jupiter, Forum din Costinesti. A fost renovat si modernizat integral in 1999, este deschis tot timpul anului si ofera servicii all-inclusive in pachete de cazare si masa. Structura de cazare este de 159 camere double, 11 camere single, 11 camere triple, 32 apartamente. Acestea sunt dotate cu : tv, cablu tv, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu dus, geamuri termopan; apartamentele au living si dormitor.

Facilitati si servicii:

Hotelul dispune de numeroase facilitati: restaurant, baruri, crama, piscina, coafor, frizerie, cosmetica, sala de fitness, aerobic, masaj, sala de conferinte de 170 de locuri, parcare proprie. Restaurantul Perla este de categoria I, aici se pot servi : micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul cu bonuri valoric in sistem bufet suedez, cina cu servire "a la carte", tot cu bonuri valorice.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei /zi/persoanasi sunt valabile pentru sejur de 5 nopti.Tarifele includ mic dejun in valoare de 20lei/pers/zi, iar in perioada 06.07.2012-19.08.2012 includ mic dejun+fisa cont 50lei/pers/zi. -In perioada 20.07-19.08 pranzul va fi servit in sistem bufet suedez - pret - 40 lei/zi persoana. FACILITATI COPII: - 0-12 ani - gratuit cazare (fara pat suplimentar asigurat). -pat suplimentar - 50% din valoarea unui loc de cazare. -a treia persoana peste 12 ani achita 30% din valoarea unui loc ( nu se asigura pat suplimentar) •copii 0-5 ani beneficiza de gratuitate la serviciile de masa servite in sistem bufet suedez. •copii 5-12 ani - achita 50% din valoarea meselor servite in sistem bufet suedez.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere