Hotel Piccadilly

(2 stele)

Descriere:

Localizare: în centrul statiunii Mamaia, în zona Cazino, langa Telegondola, pe malul Lacului Mamaia. Plaja: largă (80 m), nisipoasă, intrare lină în mare, la 150 m de hotel. Puncte de atractie: Zona Cazino-Mamaia – Club Castel - punctul fierbinte al statiunii cu terase, restaurante, discoteci si cluburi, magazine, bancomate, concerte-live. Punct de plecare/sosire Telegondola, Restaurant Vatra – cu specific romanesc si program artistic pe timpul intregului sezon, punct de plecare vaporase spre Insula Ovidiu si Restaurant Cherhana, Structura de cazare:4 etaje, 192 camere duble. Dotari camere: 2 paturi, fotolii si masuta, televizor, minibar si grup sanitar propriu cu cadita si dus, mocheta/pardoseala din gresie, balcon.

Facilitati si servicii:

Hotelul dispune de restaurant cu terasa si bar pe malul lacului, sala de conferinte(80 locuri, aer conditionat, flipchart, ecran, tv cablu, acces internet). Parcul dintre hotel si lacul Mamaia (4000 mp) dispune de spatii de joaca pentru copii (leagane, balansoar, topogan, etc), protejate de traficul strazii si al falezei. Zona agrement: sporturi nautice, terenuri de tenis si baschet, service si spalatorie auto.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: sub 500m

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Gratuitate pentru copii (0-12 ani); al doilea copil reducere 50% - pat suplimentar. Servicii masa: se acorda în restaurantul propriu, micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul si cina in sistem de cont valoric, cu meniu la alegere (se comanda cu o zi inainte)

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere