Hotel Prestige

(4 stele)

Descriere:

Localizare: Hotelul Prestige ocupa o pozitie privilegiata, in centrul statiunii Mamaia, fiind amplasat chiar pe plaja. Hotelul Prestige va pune la dispozitie: 18 camere duble (cu pat matrimonila) 4 camere duble (doua paturi), 2 aparamente, restaurant capacitate 80 locuri, 2 terase (una cu vedere la promenada, una cu vedere la mare, parcare, plaja amenajata. Toate camerele sunt dotate cu sistem de acces cu cartela, aer conditionat, incalzire centrala, minibar, safe box, internet wireless gratuit, telefon, LCD, cablu TV, baie cu cabina de dus, uscator de par, priza aparat de ras, papuci, halate de baie. Camerele au vedere la promenada sau vedere la mare. In camerele duble cu pat matrimonial se poate instala un pat suplimentar. Apartamentele au vedere la mare si la promenada si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea fixa si baia dotata cu jacuzzi.

Facilitati si servicii:

Hotelul dispune de doua terase - una cu vedere la mare si una cu vedere la promenada si un restaurant elegant, rafinat si totusi deosebit de familiar. Restaurantul de 80 de locuri este deservit de personal cu inalta calificare in domeniu, ofera meniuri diverse din bucataria traditionala romaneasca, dar si gustoase specialitati internationale


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

TAXA DE STATIUNE SE ACHITA LA RECEPTIA HOTELULUI SI ESTE IN VALOARE DE 5% DIN TARIFUL PRIMEI NOPTI DE CAZARE Tarifele sunt exprimate in RON si includ cazarea si micul dejun/camera/zi. Tarifele pentru apartament includ cazarea si micul dejun pentru 2 persoane. Valoarea micului dejun este de 20 RON/persoana Optional se pot emite bonuri valorice pentru masa de pranz si cina de 40 si respectiv 70 RON/persoana/zi. Copii intre 2-6 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuite (in cazul in care nu se opteaza pentru pat suplimentar). Pentru copiii de peste 12 ani se achita un pat suplimentar si micul dejun integral. In apartament un copil intre 2 si 12 ani achita 50% din valoarea micului dejun. Copiii intre 12 si 18 ani achita micul dejun integral. Valoarea unui pat suplimentar este de 60 RON (fara mic dejun). Nu sunt acceptate animalele de companie. Tarifele afisate includ micul dejun, TVA. Valoarea unui mic dejun este de 20 lei/persoana.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere