Hotel Regal

(3 stele)

Descriere:

Localizare:Inaugurat in anul 2006, este situat pe malul lacului, in zona prezidentiala a statiunii Mamaia. Aici veti gasi servicii de calitate superioara, oferite de o echipa de profesionisti.Hotelul este situat in centrul statiunii Mamaia, la aproximativ 10 minute de mers cu masina de centrul orasului Constanta si la 50m de nisipul fin al Marii Negre. Vine in intampinarea dumneavoastra cu 46 de camere, apartamente si apartamente de lux, foarte spatioase, dotate cu paturi deosebit de confortabile:12 camere cu 2 paturi,16 camere matrimoniale,16 apartamente standard,2 apartamente lux. Decoratiile interioare sunt rezultatul unor eforturi conceptuale si al unei atentii la detaliu deosebita.

Facilitati si servicii:

Restaurant cu specific romanesc si international,Bar de zi,Bufet suedez la micul dejun,Sistem a-la-carte, o sala de conferinte cu 40 de locuri .Hotelul are parcare proprie supravegheata.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: gratuita

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Valoarea unui MD este de 25 RON /pers/zi şi este servit tip bufet suedez. Facilităţi: -gratuitate la cazare si mic dejun pentru copii pana la varsta de 7 ani: -pentru copiii între 7 şi 12 ani cazarea este gratuita fara pat suplimentar dar se achită 50% din valoarea unui MD; -pentru copiii peste 12 ani se achită 50% din tariful unui loc de cazare (include pat suplimentar) şi MD întreg. Notă: -tarifele în apartamente au fost luate în calcul pentru două persoane; -tarifele nu includ taxa locală.aceasta achitandu-se la receptie in ziua cazarii; Serviciile de masa :demipensiune 45 lei/persoana/zi pensiune completa 90 lei/persoana/zi

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere