Hotel Richmond

(4 stele)

Descriere:

Localizare:Hotel Richmond, de 4 stele, este pozitionat ideal in Mamaia, intr-o zona selecta, aproape de renumitele Cluburi Gossip si Bamboo. si dispune de 94 de spatii de cazare moderne , care ofera clientilor confortul necesare structurate astfel : 34 de camere duble matrimoniale, 6 camere duble twin , 4 camere VIP si 3 apartamente.

Facilitati si servicii:

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant elegant cu o capacitate de 80 de persoane,centru spa, sala de conferinte, parcare.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in euro/camera/noapte. TARIFE : 1. Tarifele sunt exprimate in EURO si includ cazare,mic dejun si T.V.A.-ul . 2. Tarifele NU includ taxa locala (5 % din prima noapte de cazare fara T.V.A.). 3. 1 EURO=CURS BNR LA DATA FACTURARII + 2 %. Patul suplimentar este in valoare de 50 euro/noapte. In hotel nu este permis accesul animalelor de companie. *Facilitati copii: 0-3 ani - gratuit cazare + mic dejun 3-7 ani - 50% din valoarea locului de cazare si a micului dejun 7-14 ani - 70% din valoarea locului de cazare(cu pat suplimentar inclus),mic dejun integral peste 14 ani – cazare si mic dejun se achita integral Ocuparea oricarui tip de camera(dubla matrimoniala,dubla twin,vip suite,twin apartament,president suite) in regim single(de catre 1 singura persoana) se face prin scaderea valorii unui mic dejun din tariful de cazare pe noapte.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere