Hotel Strandja

(3 stele)

Descriere:

Hotel Strandja se afla in statiunea Sunny Beach.Hotelul Strandja este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 150 de metri distanta de plaja. Hotelul dispune de 257 de camere single si duble dotate cu: aer conditionat, TV – satelit, telefon, minibar, baie cu cada, balcon.

Facilitati si servicii:

Facilitati: receptie 24/24, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare. Activitati: piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina interioara, fitness, SPA, masaj. Catering: terasa – pool bar, lobby bar, sky bar, restaurant principal, restaurant a la carte.


Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Sala de jocuri: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Suplimente Tarifele exprimate in tabelul de preturi includ si All Inclusive taxa de statiune - € 6 / adult / vacanta ; € 3 / copil / vacanta Reduceri copii / adulti: Copil pana la 2 ani-gratuit Copil (1.99-11.99 ani) cu pat suplimentar cu doi adulti in camera dubla - gratuit Al doilea copil (1.99-11.99 ani) cu pat suplimentar cu adulti in camera - 50 % reducere Copil (1.99-11.99 ani) in pat normal cu un adult in camera - 50 % reducere din pret adult Al doilea copil (1.99-11.99 ani) cu un adult in camera - 50 % reducere Al 3-lea adult cu pat suplimentar- 20 % reducere

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere