Hotel Sunquest

(3 stele)

Descriere:

Localizare: la iesirea din statiunea Cap Aurora si intrarea in statiunea Venus, la aproximativ 200 m de mare, intr-o zona turistica linistita. Hotelul SUNQUEST din statiunea Venus a fost renovat complet si modernizat in ultimii 3 ani. Rezultat al unui amplu program de investitii COMPLEXUL TURISTIC SUNQUEST este in masura sa asigure cele mai bune conditii atat pentru relaxare, recreere, refacerea capacitatii de efort fizic si intelectual cat si pentru desfasurarea activitatilor din segmentul corporate si institutional (conferinte, cursuri, sesiuni de comunicare, congrese, seminarii, actiuni de teambuilding) etc. Dotari generale: Complet renovat si modernizat, complexul este format dintr-un hotel avand capacitate de cazare de 254 locuri, structurat pe 5 nivele si deservit de 2 lifturi, bar de zi, restaurant cu terasa, loc de joaca pentru copii, 2 sali de conferinta, salon de coffe-break, parcare cu acces card. Cele doua piscine exterioare, una pentru copii si una pentru adulti – dotata cu jacuzzi, fantani arteziene, caderi de apa si lumini subacvatice, ofera solutia ideala pentru petrecerea unei zile insorite de vara. Puteti servi o gama larga de bauturi alcoolice, nonalcoolice, cocktailuri si bauturi calde de la barul piscinei. Dotari camere: Hotelul dispune de camere cu doua paturi si camere cu pat matrimonial ( la etaj balcon si mobilier de terasa), grup sanitar cu cadita de dus, TV, radio-casetofon cu CD, frigider, seif pentru valori, A/C. Dotari sali de conferinta: mobilier de birou cu minidesk-uri modulare; tehnologie hi-tech (videoproiector, ecran de proiectie, televizor, flip chart, microfon, amplificator adresare publica). La cerere salile de conferinta pot fi dotate cu echipamente suplimentare.

Facilitati si servicii:

Acces la piscina pentru adulti si piscina pentru copii, sezlong, Parcare securizata cu acces card (in limita disponibilului), Loc de joaca copii; Jocuri la receptie: rummy, sah, table, La receptie: fier si masuta de calcat, uscator de par, Internet wireless in zonele publice.


Dotari:

Distanta de plaja: sub 500m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Piscina: gratuita

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Loc de joaca pentru copii: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Servicii gratuite: acces piscine, jacuzzi, sezlong (in limta disponibilitatii), parcare cu acces card (in limita disponibilitatii), loc de joaca pentru copii, jocuri la receptie (remmy, sah, table), fier de calcat (la receptie), uscator de par (la receptie), pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (la receptie), acces internet wireless in zonele publice (receptie, terasa, piscina), servicii de secretariat, primire si expediere corespondenta, informatii turistice. Facilitati copii: - copiii cu varsta cuprinsa intre 0-10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara a beneficia de pat suplimentar (nu mai mult de 2 copii intr-o camera, insotiti de doi adulti); - copiii cu varsta cuprinsa intre 10-14 ani beneficiaza de 50% reducere la tariful de cazare si beneficiaza de pat suplimentar (un singur pat suplimentar in camera, nu mai mult de 1 copil 10 – 14 ani intr-o camera) Tarifele sunt doar pentru serviciile de cazare si includ T.V.A Tarif suplimentar pentru serviciile de masa: mic dejun 23 lei/zi/persoana dejun 38 lei/zi/persoana cina 38 lei/zi/persoana Ziua de cazare incepe la ora 18:00, iar eliberarea camerelor trebuie facuta pana la ora 12:00 a zilei de expirare a sejurului.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere