Hotel Tomis

(3 stele)

Descriere:

Localizare:Situat in zona centrala a statiunii Mamaia, invecinat cu hotel Mamaia si hotel Iaki, la circa 100 m. de plaja.Se ofera cazare in 173 camere duble si 13 camere triple. Datorita dispunerii paralele cu linia tarmului o parte din camerele hotelului au vedere la mare si o parte au vedere la lac, existand si diferenta de tarif pentru acestea. Camerele DUBLE (preponderent cu pat matrimonial) sunt complet renovate, dotate cu grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, balcon cu gresie, mobilier nou, geam termopan. Camerele de la parter au balcon inalt. Camerele TRIPLE dispun de 3 paturi separate, grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, balcon cu gresie, mobilier nou, geam termopan. Camerele de la parter au balcon inalt.

Facilitati si servicii:

Restaurant de 150 locuri, terasa cu vedere la mare. Camera de bagaje, seif. Parcare. 2 sali de conferinte (fiecare cu capacitate de 50 locuri).


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

FACILITATI MASA: restaurant 3*, mic dejun bufet suedez, dejun si cina sistem fisa cont, valabil si pentru produsele de la bar. COPII (in camera cu 2 adulti): 2 copii 0 – 7 ani gratuit fara pat; 2 copii 7 - 12 : primul copil 50% dintr-un loc cu pat suplimentar, al doilea 50% din mic dejun; 2 copii 12-14 ani neimpliniti: primul 70% dntr-un loc, al doilea 33 ron/zi (mic dejun inclus). Peste 14 ani – adult.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere