Hotel Unirea

(2 stele)

Descriere:

Localizare:Hotelul este situat in centrul statiunii, in apropierea hotelurilor National si Patria.Hotel Unirea** are un confort de 2 stele, avantajul principal fiind dat de apropierea de plaja si situarea sa intr-o zona linistita. Structura de cazare: Hotel Unirea** din Mamaia are 176 de camere duble amplasate pe 12 nivele, 3 lifturi. Camerele dispun de grup sanitar propriu, TV si minibar/frigider. Toate camerele sunt la etaj si fara balcon. O parte din camere beneficiaza de aer conditionat (contra cost, in limita locurilor disponibile).

Facilitati si servicii:

Restaurant, bar de zi,teren de tenis, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, informatii turistice si culturale,parcare. Se accepta animale de casa si este obligatorie prezentarea carnetului de sanatate (taxa este de 30% din valoarea unui loc de cazare).


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: 100m

Restaurant: propriu

Bar: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Reduceri: 1 copil intre 0-12 ani, cazat in pat cu 2 adulti: are gratuitate la cazare; 1 copil intre 0-12 ani, cazat in pat suplimentar in camera cu 2 adulti: are 50% reducere; 2 copii intre 0-12 ani, cazati in camera cu 2 adulti: achita 50% pentru pat suplimentar. Suplimente: pat suplimentar: 50% dintr-un loc de cazare. taxele pentru aer conditionat(15 lei) TV si frigider sunt incluse in tarif pentru toate camerele.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere