Hotel Victoria

(3 stele)

Descriere:

Localizare: Situat in zona centrala a statiunii Mamaia, la 25 de metri de plaja.Hotelul dispune de 9 etaje, 2 lifturi, 320 camere duble si 8 apartamente. Pentru extra-sezon 60 camere sunt dotate cu sistem automat de incalzire. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului majoritatea camerelor au vedere la mare si la lac. Fiecare apartament are in compunere living , dormitor , grup sanitar propriu.Camere duble renovate sunt dotate cu grup sanitar propriu cu dus, TV, minibar, ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan, mobilier nou.Camerele de la parter si etajul 1 nu au balcon, dar avand o suprafata mai mare, permit introducerea patului suplimentar. Distributia camerelor se face doar la receptie.

Facilitati si servicii:

Restaurant si terasa Victoria va ofera preparate din bucataria internationala. Restaurant Locanda - Azzurra dispune de specific italian, iar in Gradina de Vara va puteti delecta cu preparate traditionale romanesti. Hotelul dispune de bar de zi, terasa acoperita cu deschidere catre mare. Salon cosmetica si masaj, coafor - frizerie, schimb valutar, xerox, fax la receptie, camera de bagaje la receptie. Aer conditionat in restaurante si hol. Internet, seif, parcare. Sala de conferinte de 100 locuri dotata cu flipchart, videoproiector, sonorizare, scaune cu pupitru, acces Internet, climatizare. Nu se admit animale de companie.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: pe plaja

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Sala de conferinte: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Facilitati copii: Primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani se cazeaza gratuit in camera cu parintii, fara pat suplimentar. Pentru cel de-al 2-lea copil se achita 50% din valoarea unui loc, beneficiind de pat suplimentar. Copiii peste 12 ani achita micul dejun integral 25 Lei/zi. Pat suplimentar 50% din valoarea unui loc.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere