Vila Alexandra

(3 stele)

Descriere:

Vila Alexandra situata in Poiana Brasov cu dotari de 3 stele (25 camere duble de cazare si 4 apartamente). Vila Alexandra este amplasata in centrul statiunii Poiana Brasov in imediata vecinatate a hotelului Alpin. Vila are in dotare Bar si restaurant cu specific romanesc, renumit in Poiana Brasov si dispune de locuri proprii de parcare in incinta unitatii, sala de conferinta si de evenimente speciale cu o capacitate 60 de locuri, bar de zi sala de mic dejun, sauna, internet wireless in spatiile comune si camere.Camerele Vilei Alexandra sunt confortabile şi dispun de TV prin satelit şi balcoane din lemn, care oferă privelişti ale Munţilor Piatra Craiului din zona înconjurătoare. Toate camerele includ o baie proprie prevăzută cu o cadă şi un uscător de păr. Cele mai bune camere dispun de un jacuzzi şi un living. În plus, vă puteţi relaxa în centrul de spa de dimensiuni reduse. Acesta include o saună şi un jacuzzi.

Facilitati si servicii:

Restaurant, Bar, Grădină, Terasă, Camere nefumători,Săli de conferinţă,Încălzire, Cameră de bagaje, Depozit schiuri, Zonă pentru fumători, internet wirless si parcare gratuita in incinta.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de partie: 250m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Centru Spa: Da

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Sala de conferinte: Da

Internet: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in euro/noapte/camera pentru un sejur de minim 4 nopti si includ mic dejun. Copii sub 7 ani, au gratuitate la cazare si mic dejun. Copii intre 7 si 12 ani, achita 30% dint tariful locului in camera dubla. Copii peste 12 ani achita 50 % din tariful locului in camera dubla.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere