Vila Promesse

(3 stele)

Descriere:

Localizare:Vila Promesse se afla pe malul lacului Siutghiol,in centrul statiunii Mamaia,in zona Cazino. Vila este dotata cu 14 camere dintre care 7 cu doua paturi si 7 cu pat matrimonial. Fiecare camera are in dotare baie proprie cu cabina de dus, frigider, aer conditionat si televizune prin cablu. Camerele au acces la terase de unde se poate admira apusul soarelui deasupra lacului sau rasaritul spre mare.

Facilitati si servicii:

Vila dispune de locuri de parcare. In restaurantul propriu, situat la parter, avand o capacitate de 30 de locuri si o terasa special amenajata se pot servi preparate diverse. In sezon sau pentru grupuri se ofera mic dejun sub forma unui bufet suedez. Salonul Vilei Promesse este ideal pentru organizarea de conferinte, petreceri sau mese festive.


 Vezi Harta »

Dotari:

Distanta de plaja: sub 500m

Loc de parcare: gratuita

Restaurant: propriu

Terasa: Da

Bar: Da

Gradina: Da

Internet: Da

Sala de jocuri: Da

Tarife:

Tip Camera Perioada Tarif

Detalii tarifare:

Tarifele sunt exprimate in lei /camera/zi si nu includ mic dejun. Tarifele sunt valabile pentru minim 3 nopti de cazare. Micul dejun este optional si poate fi solicitat in momentul rezervarii cu achitare la receptie. Pentru pat suplimentar se achita 50% din tariful camerei/noapte. Copiii pana in 6 ani beneficiaza de cazare gratuita.

Rezerva:

  • //
  • //
  • Camere